Tag et lån for at lette regningen

Lige som alle har du nok oplevet at du sidst på måneden ikke har mange penge tilbage på kontoen. Det uforudsigelige sker, og pludselig inviterer dine venner eller en person dig ud for at spise, og nu står du i en træls situation. Din økonomi i denne situation kan ikke kapere situationen, men du vil ikke svigte det sociale sammenhold som dig og dine venner har. I dette tilfælde er der nogle forskellige ting du kan gøre.

Du kan for eksempel prøve at spørge din familie eller dine venner om de kan låne dig penge. Dette er den måde som vi klart vil anbefale. Via. denne metode vil du højst sandsynligt ende med et lån som der ikke er store renter og gebyrer på. Men, hvis det ikke er muligt kan du blive nødt til at prøve de andre muligheder.

cafe

En anden mulighed er at tage et lån. Der er faktisk mulighed for at tage et gratis lån, men pas på når du tager et såkaldt “gratis lån”, fordi de er for de meste ikke gratis. Der er typisk store gebyrer på dem, som egentlig gør dem til dyrere lån end et helt normalt lån. Forresten anbefales det også at du prøver at tage et banklån først før du prøver på at tage forbrugslån / kviklån. Ganske vel har forbrugslån typisk en ekstremt hurtig svar-og udbetalingstid, men ulempen er at de typisk har tårnhøje renter på sig. Så, det som i første omgang virkede som en måde at løse dit midlertidige økonomiske problem, kan resultere i at du ender ud i en gældsspiral. Derfor anbefaler vi på det kraftigste at du tænker dig grundt om før du tager et forbrugslån. For de fleste vil det ikke være anbefalelsværdigt at tage et forbrugslån for at betale for regningen, men vi synes bare du bør vide at det er en af mulighederne for at lette regningen når du spiser på vores cafe.